Oferta de serveis en formació

Treballi segur, treballi amb Previs.
Consulti l'oferta que Previs posa a la disposició de la seva empresa.


 

Gestió documental PrevisOnline

Accedeixi a l'espai web privat i segur de gestió de tot tipus de documents. 
Factures, rebuts, notificacions, informes mèdics, expedients...


Oferta especial autònoms  

Les activitats preventives que ofereix Previsen aquesta oferta especial estan adaptades per oferir la millor i major cobertura per cobrir les actuacions bàsiques que per Llei ha de requerir les seves empreses.

Per això, si és treballador autònom i té la cobertura d'Accidents de Treball amb Mútua Balear, pot beneficiar-se de l'oferta especial per a autònoms.
 

Aquesta oferta inclou, per tan sols 180 euros, els següents serveis:

També pot sol·licitar el reconeixement mèdic (inclou els resultats de l'Examen de Salut i el Certificat d'Aptitud) per 90 euros.Reconeixements mèdics

Des de www.previs.es posem totes les facilitats perquè pugui dur a terme els exàmens de salut de la manera més còmoda possible. Per això a la web trobarà las instruccions bàsiquess per acudir als exàmens de salut així com els aspectes a tenir en compte.

 També pot descarregar-se l' anamnesis en format pdf perquè la pugui omplir còmodament a casa seva treball|feina abans de les proves mèdiques i així estalviar-se temps d'espera. Aquest document està disponible en 7 idiomes: 7 idiomes: Castellà, Català, Anglés, Alemany, Francés, Àrab y Chinés.

Per a més informació pot contactar amb e  telèfon 971 715 207,  C/ Gremi Sabaters, 68-1º 07009 (Palma).

* La formació oferida NO es la del Conveni de Construcció